Fòret regntøy av resirkulerte flasker

Vi tar miljøet på alvor, da må våre leverandører gjøre det samme. Heldigvis har miljøbevisstheten økt i hele klesbransjen. Vi har lyst til å vise dere et strålende eksempel: danske Mikk Line har tatt resirkuleringen et skritt lengre og laget en egen regntøykolleksjon av resirkulerte flasker. I tillegg til å være miljøvennlig, er regntøyet supermykt og av ypperste kvalitet!

Regnsettet består av bukse og jakke som i størrelse 104 består av ca 74 resirkulerte flasker. Flaskene blir findelt og smeltet om, så lages det tynne polyestertråder som igjen blir til stoff som syes til regntøy.

Regntøyet har >8 000 mm i vannsøyle og sveisede sømmer, som betyr at det er helt vanntett. Sikkerheten er også ivaretatt med refleksdetaljer og avtagbar hette. I tillegg har det en svært holdbar YKK glidelås som er designet for at det skal være enklere for barnet å kle på seg selv.

Inne i regnjakken er det en avtagbar fleecejakke som er et ideelt mellomlag når det begynner å bli kaldere ute, men fortsatt er vått. Fleecen kan også brukes som en egen jakke. Regnbuksen har fleecefor fra midjen og ned til litt over knærne. Det gjør at barnet holder bedre varmen når det blir sittende på vått og kaldt underlag. Og tenk - fleecen er også laget av resirkulerte plastflasker, det skulle du ikke tro når du kjenner hvor mykt og deilig det er!

Regnsettet vi har tatt inn på koala.no finner du her, og er i en nydelig rødfarge som selvsagt kan arves fra søster til bror - og motsatt 🙂


Ps! Synes du det er vanskelig å velge regntøy til barnet ditt? Vi har skrevet et blogginnlegg om ting det kan være kjekt å tenke på, les det her

 


Kommentarene må godkjennes før de publiseres