Ettårsjubileum for Koala.no!


 

I dag er det ett år siden vi lanserte nettbutikken Koala.no, og for et år det har vært! Det har vært en bratt og spennende læringskurve for en økonom, en ergoterapeut, en ingeniør og en kategorisjef . Alle har jobbet hardt  og lært seg masse nye ting som er smarte for bedriften, og nyttige for kundene. Så gøy det er å være utenfor komfortsonen av og til!

 

Det siste året har vi virkelig fått erfare hvor krevende det er å være den nye i klassen i klesbransjen, hvor konkurransen er stor og prisene presset. Vi har fortsatt like stor tro på konseptet vårt, og vil jobbe hardt for at alle de der ute som vi vet verdsetter idéen skal få vite at vi er her. I dag, som for et år siden, ser vi fortsatt veldig tydelig hvor kjønnsdelt klesmarkedet for barn er, og vi skal fortsette å kjempe for at gutter og jenter skal få være mye mer en blå superhelter og rosa prinsesser!

 

Vi er topp motivert for å fortsette å tilby dere et rikholdig utvalg av gode kvalitetsklær som kan arves på tvers av kjønn, gang etter gang. For tiden jobber vi også med å utvide teamet vårt for å få inn mer ekspertise på markedsføringsfronten, slik at flere kan oppdage hvem vi er og hva vi står for. I tillegg har vi flere spennende prosjekter foran oss, så det er bare å følge med! 

 

Det er mange vi vil takke for at vi har kommet så langt som vi har. Våre herlige samarbeidspartnere, trofaste leverandører, enestående modeller, uunværlige kunder og alle andre som heier på oss. En stor takk også til koalakjernens mamma og pappa for at vi har fått bygge om kjelleren til lager, og for at de er med som ekstra pakkemannskap og budbringere når det trengs!

 

Nå gleder vi oss til å fortsette eventyret for å vise verden at alle barn er like fargerike og forskjellige inni som utenpå!

Stor bursdagsklem til alle dere fra alle oss i Koala Barneklær <3


Kommentarene må godkjennes før de publiseres