Koala hjelper deg med julehandelen!

Endelig går vi inn i den deilige førjulstida igjen. Den er koselig, men også hektisk, og vi i Koala.no vil gjøre det enklere for deg å rekke alle gjøremål før jul. 

Hos oss finner du nå alle våre varer sortert i opp til 250 kr, fra 250 - 500 kr, fra 500- 750 kr, og 750 - 1 000 kr. Nå slipper du å lete rundt!

Og ikke nok med det - når du bestiller en julegave hos oss, skriv i kommentarfeltet at det skal være en gave, og hva som skal stå på til- og fra-lappen. Vi pakker inn varene i et flott, julepapir, skriver på lappen, og sender direkte til mottaker. Husk å skrive mottakers adresse i registreringen ;)

Og det beste av alt? Det er helt gratis for alle våre kjære kunder!


Men vet du hva som er enda bedre enn det beste av alt? Gavepapiret vi bruker er laget av overskuddsmateriale fra trelastindustrien i de svenske skoger. For hvert tre som tas ut, plantes et nytt slik at skogen kan fortsette å binde mer CO² enn det som slippes ut. Gavepapiret er hundre prosent sporbart, slik kan du vite at fibrene kommer fra skog som er ansvarlig og bærekraftig forvaltet. Papiret kan selvfølgelig resirkuleres i vanlig pappsøppel, slik at det kommer til nytte igjen selv om barna pakker det opp for ivrig til at det kan brukes igjen neste jul.

I tillegg er gavebåndene vi bruker laget av bomull, hundre komposterbare, og kan kastes rett i matsøpla.

 

Koala.no tilbyr som alltid gratis frakt for bestillinger over 750 kroner.

 

Vi er klare til å pakke inn store og små overraskelser fra vårt rikholdige sortiment!


Kommentarene må godkjennes før de publiseres