Koala ser etter nye krefter - er det DEG?

Koala-venner!

I over to år har teamet vårt stått på, lagt ned mye tid og jobbet hardt for å bygge nettbutikken www.koala.no og få konseptet Koala dit det er i dag. Vi er stolte over hva vi har fått til, og mener vi har truffet et høyaktuelt og voksende marked. Vi får svært gode tilbakemeldinger fra våre kunder, og det er virkelig motiverende å jobbe med.
Det er også slik, at for å ta ut Koala sitt potensiale til det fulle, kreves det enda mer jobb. Familie- og jobbsituasjonen som vi i teamet nå står i gjør det vanskelig for oss å investere den tid og energi som skal til for å sikre videre drift og som Koaka fortjener. Vi mener at potensialet til konseptet er stort og har så utrolig lyst til at Koala skal lykkes!
Derfor ser vi nå utenfor egen virksomhet og vurderer alternativer som kan sikre videre drift og vekst. En person eller kanskje et firma, som kan være interessert i å ta over butikken vår eller å hjelpe oss å drifte dette videre.
Det finnes flere muligheter, her er noen:
1. Har du en gründerspire i magen? I så fall kan dette være muligheten du har ventet på?! Ta en oppstartsbedrift innen netthandel videre til neste steg. Her kan det være mulig å både ta over butikken eller evt ansettelse/medeier.
2. Oppkjøp av butikken med varelager og alle rettigheter.
3. Du har noe å bidra med som kan ta butikken og konseptet videre uten å ta hele ansvaret? Vi er åpne for å finne en kombiløsning
Det er ingen tvil om at hele teamet vårt gjerne er med videre, men vi trenger en ny person som kan ta ansvar og jobbe med dette i hverdagen for å sikre videre vekst og utvikling.
Hva består hverdagen i Koala av?
- Ordrebehandling
- Drifte nettbutikken
- Markedsføring
- Innkjøp og leverandørkontakt
- Videreutvikling
I første omgang ønsker vi å lodde stemning og interesse. Vi oppfordrer deg til å sende oss en PM i sosiale medier eller en mail til post@koala.no om du er interessert, eller om du har spørsmål. Tips gjerne andre om du kjenner noen som kan være interessert og/eller passe inn hos Koala.
Vi håper inderlig vi kan finne en løsning som vil sikre konseptet vårt videre 💛

Kommentarene må godkjennes før de publiseres