Koala utvider familien!

Vi er glade for å presentere Tine Kvithyll som medeier og nytt familiemedlem i Koala-familien!

 

Koala.no har hatt et kunnskapshull i teamet vårt når det kommer til markedsføring, og har derfor siden mai 2019 leid inn Tine for å fylle dette hullet. Nå har hun takket ja til å bli med på eiersiden!

Tine har solid bakgrunn innen strategi, digital markedsføring, kommunikasjon, design (grafisk og web) og innholdsproduksjon, og er dyktig i faget sitt. Hun jobbet nesten 10 år med markedsføring for Cosmedic før hun i 2018 startet opp for seg selv med bedriften sin “Markedsansvarlig”. Der hjelper hun små og mellomstore bedrifter med alt fra rådgivning til produksjon og operativ drift av markedsføring. I 2019 ble hun også spurt av Fornebu yoga om å være med å starte Fornebu yogafestival, noe hun takket ja til og er nå 50% medeier. 

I tillegg har hun en personlighet som sklir godt inn i teamet vårt. Ettersom vi har jobbet med Tine en god stund, kan vi med sikkerhet si at hun er rett person på laget!

Tine har akkurat flyttet til Trondheim sammen med mannen Petter, og de to barna Gustav og Georg. Hun er ei sprudlende dame som liker å tilbringe tid sammen med familie og venner, lage mat og bake, bruke sin kreative side og har en nylig utviklet interesse for å holde liv i planter.

«Da Tone først fortalte meg at hun, Siri, Kari-Anne og Malene skulle starte Koala, ble jeg så glad! Jeg hadde lenge savnet et bredere tilbud til barn, særlig med tanke på fargeutvalg, men også et mer bærekraftig fokus. Derfor sto Koala mitt hjerte nær allerede før nettbutikken offisielt åpnet, og jeg takket gladelig ja da de spurte meg om å jobbe for dem i mai 2019. Og da de nå spurte meg om å bli medeier, svarte jeg umiddelbart ja, siden jeg bare er blitt enda mer glad i Koala og fordi samarbeidet vårt har fungert så bra! Koala-familien er en fin gjeng og jeg er så takknemlig for å ha blitt en del av den.» - Tine

Nå gleder vi oss til fortsettelsen sammen alle fem, dette blir gøy!


Kommentarene må godkjennes før de publiseres