Koalateamet presenterer: Siri Emilies favoritter!

Koala vil i sommer presentere en seriespesial hvor vi skriver om våre favoritt-produkter fra nettbutikken. Alle fem i teamet skal skrive et blogginnlegg hver, hvor vi presenterer våre egne favoritter og forteller hvorfor vi har lagt vår elsk på akkurat disse!

Nå som sommeren virkelig har tatt grep, har vi fått testet flere av sommernyhetene her hjemme, noe som har resultert i flere nye favoritter! Det er sønnen min, Sigurd, på snart 2 år som er vår lille prøvekanin. Han synes det meste er stas å ha på seg, og ekstra stas er det med dyreprint! 

Min første favoritt er derfor UV-tøyet til Villervalla med papegøyer på. Det er så fargerikt og stilig at jeg blir glad av å se på det! Den finnes i heldrakt og todelt sett, har høy UV-beskyttelse (UV50) og er helt perfekt på solfylte sommerdager! Junior er, som de fleste andre barn, ikke særlig glad i å bli smurt med solkrem. Derfor passer det perfekt at han elsker UV-settet sitt, så blir det mindre styr med smøring. Vi har gått for separat shorts og genser, noe som er veldig praktisk da delene også kan brukes hver for seg. Vi har brukt settet i opp til 30 grader, og selv om sønnen min er ganske varm av seg har han alltid lyst til å ha det på. Settet er veldig komfortabelt, og virker avkjølende på kroppen. Med en gang vi tar fram drakten tar Sigurd armene opp, som et signal om at “denne skal på!”, før han peker på papegøyene (tucanene??) og ler. Denne har altså blitt en skikkelig slager! Vil du ta en titt du også? Klikk her


Et annet plagg jeg er blitt veldig glad i er Billy-shortsen fra Little Hendonist. Dette merket er jeg stor fan av, blant annet fordi de setter bærekraftig produksjon høyt. De bruker organiske og resirkulerte materialer, og deres slagord er “stop wearing out, start wearing well”. Shortsen finnes i orange og en slags nedtonet rosafarge (burlwood), hvor vi har den sistnevnte. Rosa sjatteringer er definitivt ikke bare for jenter! Fargen er rett og slett superfin, nøytral og passer til det meste! Men det aller viktigste er selvfølgelig hvor vanvittig god shortsen er å ha på seg. Man kjenner med en gang man får den mellom fingrene, at DETTE er kvalitet som både er komfortabelt å ha på og som tåler hard bruk. Dette gjelder forøvrig for alle plaggene fra Little Hedonist, så disse er verdt å sjekke ut. I tillegg går klærne i doble størrelser, og de er laget for at de skal passe ekstra lenge. Kanskje kan Sigurd bruke denne shortsen neste år også?Sjekk den ut her! 

 Og sist, men ikke minst, har jeg en jakke jeg gjerne vil anbefale. Merket er Mikkline, og jakken heter Nylon baby jacket. Denne går fra str 74-98, men finnes også i nesten lik variant fra 104-122. Sigurd fikk arve jakken som fetteren hadde brukt året før, og den så utrolig nok helt ubrukt ut, enda så mye den hadde vært med på! Min første tanke da jeg så jakken var at den var ment som en penjakke, men der tok jeg HELT feil, for det beste med denne jakken er at den kan brukes til alt! Vi har hatt med jakken på turer i skogen og på fjellet, både i solskinn og ruskevær. Den har vært med i barnehagen, til den lokale lekeplassen, og i tillegg blitt brukt på 17 mai og andre finere anledninger. Den ser like bra ut til finstasen som til hverdagsklærne og turklærne, noe som gjør at den for Sigurd virkelig er en 3 i 1 jakke! Om det er litt vind i lufta, om det begynner å småregne, om det pøser ned eller om det blir litt kjølig - den er alltid med og redder dagen. Jakken er tynn i stoffet, så det er veldig kjekt å kunne ta på et ekstra lag i ull eller bomull under om det trengs. Er det nødvendig å si at jeg kommer til å kjøpe lik til Sigurd til neste vår? Se jakken her!


Kommentarene må godkjennes før de publiseres