Koala-teamet presenterer: Malenes favoritter!

Koala vil i sommer presentere en seriespesial hvor vi skriver om våre favoritt-produkter fra nettbutikken. Alle fem i teamet skal skrive et blogginnlegg hver, hvor vi presenterer våre egne favoritter og forteller hvorfor vi har lagt vår elsk på akkurat disse

Jeg, Malene er førstekvinne i Koala-teamet ut til å dele mine favoritter med dere! Det var ikke enkelt plukke ut de aller beste av så mange ting jeg liker kjempegodt, men til slutt kom jeg frem til tre produkter jeg synes fortjener litt ekstra skryt: 

Først, Smekkene fra BabyLivia. Disse har jeg rett og slett blitt utrolig glad i! Dyremotivene er søte og fargene utrolig fine. Disse smekkene kan du få med fire forskjellige motiver og i seks ulike farger. Her er det ikke bare skogens konge, Elgen Elvis som titter opp med sin gylne krone! Det gjør også reven Rudy, isbjørnen Isak og sauen Sonja. Disse artige figurene pryder smekker både med og uten armer, i lekre nyanser av fargene beige, grønn, blå, rosa, gul og svart. Og disse norskdesignede godbitene er ikke bare umåtelig sjarmerende, men også utrolig praktiske! Den myke kragen tetter godt rundt halsen, og sammen med lommen nederst på smekken bidrar den til at det blir mindre søl på de fine Koala-klærne! BabyLivia-smekkene er myke og behagelige, og laget i vannavstøtende materiale som gjør dem veldig enkle å rengjøre. De kan skylles under springen, vaskes med en fuktig klut eller hives i vasken på 30 grader. Genialt! Trykk her for å  komme til mine favoritt-smekker

 

Det andre produktet jeg vil trekke frem er de fantastiske ulldressene fra Mikkline. De er så myke og deilige, og er laget av naturlig kløfri merinoull som er skånsom mot ømfintlig barnehud. Dressen er helt super som et mellomlag om vinteren, men også som et varmt og behagelig koseplagg når den lille skal sove i vogna eller settes i en kald bil. Jeg har brukt den masse på sønnen min når han har sittet i bæresele i vår, og jeg brukte den nesten alltid da han lå i vogna i vinter. Denne dressen har han fått mye glede av! Den er tykk i stoffet, og glidelåsen er ekstra lang noe som gjør den veldig lettvinn å ta av og på. En detalj jeg virkelig elsker, er at ytterst på armer og ben kan man brette dressen helt over - et kjempepraktisk og raskt alternativ til å styre med votter og tykke sokker! Mikkline-dressen kommer i flere flotte farger og finnes også som todelt sett hvor man kan velge å kjøpe bare jakke eller bukse. En skikkelig smart utgave for de minste kan brukes bare som en enkel pose over beina, eller gjøres om til vanlig bukse ved noen enkle håndgrep. Trykk her for å sikre deg et eksemplar av denne favoritten!

 

Til slutt vil jeg fremheves de enkle og artige klutene fra babylivia. Disse får man både i stor og liten størrelse. Jeg fikk mitt første barn i vinter og har altså forelsket meg i noe så hverdagslig som disse klutene. De kan brukes til nesten alt! For eksempel som kosekluter, svøpetepper, gulpekluter eller vaskeklut. Jeg har brukt de mye ved amming, og nå ser det ut som junior også har blitt så glad i dem at han bare kan ligge og kose med dem. Jeg har haugevis med kluter, men ingen er så myke og gode som disse! Jeg vasker dem på 95 grader, men klutene er like myke vask etter vask. Et godt tips dersom gulpeklutene lukter litt melk er å ta ei spiseskje eddik i maskinen der skyllemiddelet skal være, da forsvinner melkelukten helt. Disse enkle og anvendelige klutene fra norske BabyLivia er laget av økologisk musselin og er selvfølgelig prydet med våre sjarmerende venner: elgen Elvis, reven Rudi, sauen Sonja og isbjørnen Isak. Trykk her for å sikre deg mine favoritt-kluter du også!


Kommentarene må godkjennes før de publiseres