Vi har fått påfyll av verdens kuleste sparkesykkel fra Scoot and ride!

Sommeren nærmer seg, og det er på tide å ta frem de utrolig populære sparkesyklene fra Scoot and ride, Highwaykick1 igjen. Nå har vi omsider fått fler på lager hos oss, sammen med en gjeng hjelmer i superkule farger!

Sparkesykkelen er en praktisk to-i-én -løsning som kan brukes både med og uten sete. Med justerbar høyde på både sete og håndtak, er dette en sparkesykkel som vokser med barnet og sikrer gode kjøreopplevelser på to forskjellige men like spennende måter! Slik får dette smarte produktet en lang brukstid, og er den eneste sparkesykkelen barnet trenger fra 1 til 5 år. Konverteringen mellom stå- og sittemodus tar få sekunder, og krever ikke bruk av verktøy. Praktisk, plassbesparende og økonomisk.

Sparkesykkelen har fantastisk kvalitet og design med fokus på sikkerhet, stabilitet og ergonomisk utforming. Den er også utstyrt med en egen patentert sikkerhetspute som gjør at barnet ikke kan tippe ukontrollert forover. Setet er bredt og sikrer god stabilitet for et lite barn. Ett hjul bak og to hjul foran gir god balanse, og et lavt sparkebrett gjør det enkelt å stoppe. Dette betyr at barn helt fra ettårsalder kan bevege seg lekent og sikkert med trehjulingen.

Med denne sparkesykkelen gir du barnet et leketøy som fremmer trening av både balanse, motorikk og lattermuskler. Hos koala.no får du den selvfølgelig i mange morsomme farger så hele ungeflokken kan bruke den i årevis. Så hva venter du på? Sparkesykkelen og hjelmene finner du her


Kommentarene må godkjennes før de publiseres