Ny smoothie-oppskrift!

Vi har tidligere publisert to forskjellige smoothie-oppskrifter, og fått veldig positive tilbakemeldinger på dem - derfor kjører vi på med en til! Og det beste? Ta med deg barna på å lage den! De kan hjelpe til å skrelle og dele, helle oppi, og fordele i glass. For de litt større barna kan dere kanskje bruke seansen til å lære litt også? Enten om innholdet i maten, eller om blenderen - for de litt mer motor-interesserte barna? Bruk fantasien :)

Her deler vi en smoothieoppskrift som er supergod OG sunn! Den er godt testet av Koala sitt test-team, enkel å lage og god på smak:

2 dl biola naturell
1 neve grønnkål
1 appelsin
1 gulrot
4 dl frosne bær (vi har brukt skogsbærblanding)

Blandes og mikses i en blender eller en stavmikser til du har en jevn blanding. Det bruker å gå fort! Biolaen kan også erstattes med juice, bare bland til den har en passe konsistens. Vi liker den tjukk og god :)

Smoothien kan nytes fra glass, med og uten sugerør, eller du ha de over på Squiz-pose. Squiz-posene er lettvinne å putte i sekken, og kan dermed nytes på tur eller i hagen! Hvis du får tak i noen litt store plastsugerør fungerer det også veldig bra, de kan du enkelt skylle og bruke mange ganger for å spare miljøet. Lagrer du smoothien i kjøleskapet holder den lengre, men husk at du må smake på den før du serverer den til barnet ditt.

Og om du ikke fikk det med seg sist - de lange flaskekostene fra Ikea er billige og helt perfekte til å rengjøre squiz-poser og termoser :)

Bon appetitt :)

Ps - Du finner oppskriften på de forrige smoothiene vi publiserte her:

Oppskrift på hjemmelaget smoothie, høstedition

Oppskrift på hjemmelaget smoothie


Kommentarene må godkjennes før de publiseres