Koala.no takker for seg <3

Det er en tid for alt.. 🐨

Etter tre års drift av www.koala.no har vi dessverre kommet til den tunge avgjørelsen at Koala barneklær skal legges ned. Vi er utrolig glade for at vi tok sjansen på å lansere et konsept vi både mener og opplever at er høyaktuelt i dagens marked! Vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra våre kunder underveis, både på konseptet og på kvaliteten på klærne vi har levert og det har virkelig vært motiverende å jobbe med.

Læringskurven har vært bratt, men sammen med gode leverandører og samarbeidspartnere og takket være gode, lojale og fornøyde kunder har vi kunnet drifte drømmen i 3 år. Dessverre har livssituasjonen til oss i teamet endret seg drastisk det siste året og vi ser at vi ikke lenger har kapasitet til å legge ned det arbeidet som trengs for å drifte koala på det nivået vi ønsker og konseptet fortjener. Vi har i det lengste håpet å finne en løsning med nye krefter og drivere, men dessverre har vi ikke kommet i mål med dette og innser nå at tiden er kommet for å avvikle.

🌟 Vi avslutter med et pang og lanserer nå tidenes opphørssalg.🌟
Vi kommer til å kjøre salget trinnvis, med økende salg utover måneden. Det betyr at venter man lengst mulig vil det bli billigere - og kanskje utsolgt? 

Per nå er planen at nettbutikken legges ned 1. februar.

Med det ønsker vi alle et godt nytt år, og tusen takk for 3 nydelig år sammen til alle våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere!

--
Superklem fra Koala-teamet 
Malene, Tine, Tone, Kari-Anne og Siri Emilie <3

Kommentarene må godkjennes før de publiseres