Sjekk våre favoritter til strandturen med barna!

Kalenderen viser sommer og vi nyter lange dager i solen. Derfor ville vi tipse om strandfavoritter fra nettbutikken!

Når vi velger produkter til butikken, så plukker vi selvfølgelig dem vi synes er aller best, finest og som lever opp til kravene våre. Dermed er egentlig alle produktene i nettbutikken våre favoritter, men her har du et utvalg av produktene vi digger:

Baby i gul UV-drakt fra Villervalla og hvit solhatt fra Melton - jente i blå UV-dress fra EBBE - gutt og jente i badekåpe fra EBBE

  • Den mørkeblå UV-dressen med hvite små seilbåter på er fra EBBE og helt nydelig til lange stunder i vannkanten! Nakke og skuldre er ekstra utsatt for solen når sandslott skal bygges, og da er lite som beskytter like godt som UV-plagg. 

  • Listen måtte jo inneholde de gule UV-draktene fra Villervalla også! Fargen er nydelig, tigermønsteret er kult og beskyttelsen er topp (UPF 50). Selv i Norge kan solen steke godt, og da er det lurt beskytte huden med UV-klær. 

  • Solhattene fra Melton beskytter hodet med UPF 30, og skygger godt for både ansikt og nakke. Elastikken i nakken og knytingen under haken gjør at hatten sitter godt på små hoder, som sjelden sitter stille. I tillegg til den hvite (på bildet) finnes hatten også i mørkeblå og grå.

  • Badekåpene fra EBBE finnes i rød/hvit og turkis/offwhite. Stoffet er myk frotté, den er utstyrt med hette og den lukkes foran med en praktisk glidelås. Glidelås! Så smart og deilig at vi skulle ønske den fantes i voksenstørrelser også. 

Ta gjerne turen innom sommersalget vårt, hvor du finner flere varianter og mønstre!

 

Rap sandaler i svart brun groenn og gul med strand-bakgrunn

  • Hvor fine er sandalene fra Rap? De finnes i svart, gul, grønn og mørkebrun. De lukkes med borrelås og sålen er av myk rågummi. Perfekt til stranden, parken, bytur, sommerfest og barnehagen!

Gutt på stranden med mørkeblå nostalgisk barnesekk fra Blafre - grønn termos fra fresk - grønn matboks fra Brillebjørn - smoothieposer fra Squiz og grønt sauen Sonja bagehåndkle fra Babylivia

Har du fått med deg  blogginnlegget om våre beste tips til en vellykket dag på stranden? Hvis ikke, anbefaler vi å lese det innlegget også! 

God tur på stranden! :-)

 

Fotograf: Kristine Hellemo


Kommentarene må godkjennes før de publiseres