Tones favoritter: Send som gave, noe som ruller og en fremtidsrettet nederlender!

Som den eneste i Koala-teamet uten barn har jeg ikke samme førstehåndserfaring med alle produktene slik som mine meddrivere. Jeg er imidlertid så heldig å ha flere fadderbarn, tantebarn og bonustantebarn, som jeg synes det er stor stas å kjøpe gaver til ;) 

 

Min største og første favoritt er derfor «Send som gave»:  

Det er så kjekt å kunne bestille gaver på www.koala.no som sendes direkte til mottaker - ferdig innpakket og med et håndskrevet kort med min personlige hilsen. På denne måten kan jeg både handle og få sendt pakken kun ved et par tastetrykk. Det håndskrevne kortet gjør at det blir personlig og hvor stas er det ikke å få pakke i posten?! Jeg digger dette «produktet»!

Send som gave fra Koala

En annen favoritt er sparkesyklene fra Scoot & Ride. Et fantastisk produkt av god kvalitet, som med sin fleksibilitet kan brukes av barnet i mange år! Man starter i sittende posisjon og får jobbet mye med balansetrening allerede her. Deretter utvikler sykkelen seg med barnet hvor både sete og håndtak kan heves underveis og man til slutt kan montere den til en stående sparkesykkel hvor ny mestringsfølelse kan oppnås. Sykkelen er stabil og god og det er fantastisk å følge barnas utvikling og motorikk med denne. En stor favoritt hos de små! (Scoot & Ride har også noen ordentlig gode og fine hjelmer med justering og lys i bak)Sist, men ikke minst vil jeg trekke frem Little Hedonist som et favorittmerke. Både basert på kvaliteten på klærne de produserer og filosofien bak. Klær i tidløst design, behagelig passform og råvarer av høy kvalitet er beskrivende stikkord for nederlandske Little Hedonist. Produktene er utviklet for å være ekstra holdbare og vare i lang tid, slik at planeten vår kan gjøre det samme. De bruker både økologiske og resirkulerte materialer og oppfordrer alle sine kunder og samarbeidspartnere til å være miljøbevisste og velge bærekraftige alternativer. 
Kommentarene må godkjennes før de publiseres