Våre favoritter til barnehagestart

 

Her har vi samlet et utvalg produkter som kan være smart å ha når barnehageåret starter igjen.

I Koala har vi håndplukket produkter av høy kvalitet med farger og mønstre som passer begge kjønn. Se et utvalg av hva vi tenker kan være lurt å ha i barnehagen utover høsten:

Tynn ytterdress

Vi har mange fine ytterdresser i tynnere materialer som passer perfekt til det varierende høstværet. Mange av dressene er både pustende, vanntette og vindtette, og har forsterkninger ved knær og rumpe.

Matboks og drikkeflaske

Vi har plukket ut holdbare spiseartikler som gir glede lenge. Her finner du både drikkeflasker og matbokser med søte figurer som kan gi barna et ekstra hyggelig måltid i barnehagen.

Sekker

Vi er blitt sjarmert av de populære, nostalgiske barnehagesekkene fra Blafre. Sekkene kommer i to ulike størrelser og et bredt spekter av farger.

 

Luer og pannebånd

Til litt kaldere dager kan det være godt med noe lunt og mykt over ørene. Vi har mange fine, tynnere hodeplagg som kan passe godt til høstværet.

 

 

Gensere

En genser er god å ha hvis været blir litt kjøligere. Våre gensere finnes i både tykke og tynnere varianter, i farger og mønstre som passer like godt til begge kjønn.

 Leter du etter noe annet? Sjekk koala.no for å se alle våre produkter.


Kommentarene må godkjennes før de publiseres