Vi digger FUB - til hverdags og fest!

Det danske merket FUB har vært med oss helt fra vi startet opp. Vi la umiddelbart vår elsk på det klassiske designet kombinert med den fantastiske kvaliteten, og FUB sine verdier.

 

Alle klærne til FUB er sjarmerende tidløse, disse plaggene går aldri av moten! Egenskapene og designet gjør at klærne passer like godt på fest som i barnehagen. Dermed kan klærne brukes igjen og igjen, av barn etter barn, helt til de er slitt ut. (Les hva du gjør med utslitte klær her!) I tillegg er fargene helt nydelige, og passer like godt til gutter og jenter. FUB har spesialisert seg på strikkeprodukter av høy kvalitet, og har et svært reflektert forhold til både produksjon og bruk av ull til barn.

Som alle merkene vi fører, er også FUB svært opptatt av å ta vare miljøet. De bruker kun OEKO-TEX®-sertifisert ikke-mulesing merinoull og GOTS-sertifisert økologisk bomull. Dette betyr at du som kunde kan være helt sikker på at du får sunne og bærekraftige produkter som er skånsomme for omgivelsene - både under produksjon og bruk.


Kommentarene må godkjennes før de publiseres