Om koala.no

Om oss

Koala barneklær elsker alle farger til alle barn. Vi har funnet de fineste klærne som passer både til gutter og til jenter, og samlet dem i vår nettbutikk.

Slik kan du handle det du ønsker til den du vil, og vite at alt kan arves videre. Uansett kjønn. Bra for lommebaoka, og bra for miljøet! Praktisk - ikke sant?

 

Det startet med en babygave ...

Spiren ble for første gang sådd i 2015. Siri Emilie skulle handle gave til en nyfødt baby, og ble overrasket over hvor opptatt butikkene var av å skille mellom gutte- og jenteklær.

Var ikke det veldig forutinntatt og gammeldags? Siri Emilie kunne ikke forstå hvorfor barn skulle defineres som blå tøffinger eller rosa prinsesser. Er ikke hvert barn unikt?

 

Hun ville starte noe som kunne være en motkraft til det kjønnsdelte markedet.

Ideen mottok stor entusiasme blant venner og kjente, og ekstra ivrige var tre familiemedlemmer. De ville være med og utvikle konseptet.

Koala Barneklær ble lansert i 2019, med et ønske om å skape en spennende verden av varer, med farger og figurer for alle unger – uansett kjønn.

Småbarnsforeldre skal kunne ha et friskt og fargerikt alternativ til kjønnsbestemte klær.

Vet du om klær eller produkt som kunne passet i vår nettbutikk? Ta gjerne kontakt


Koala-teamet:

Vi er fem venninner, søstre, svigerinner, kusiner – og nå også gründere:

Siri Emilie Kirsebom Strandman: Første initiativtager til konseptet Koala, og dadglig leder i bedriften. Utdannelse innen økonomi og HR, og bosatt i Tønsberg. Fikk sønnen Sigurd i august 2018. Aktiv og engasjert, livredd for å gå glipp av noe gøy.

Kari-Anne Kirsebom Strandman: Landskapsingeniør bosatt i Sogndal. Jobber som prosjektleder i kommunen og fikk sønnen Birk i august 2017, og datteren Eira i desember 2019. Friskus og fjelløper med mange jern i ilden.

Malene Tollisen Strandman: Ergoterapeut bosatt i Oslo. Målbevisst og hardtarbeidende energibunt fra Sørlandet, som fikk sønnen Cedrik i februar 2020. Spiller volleyball ute og inne, og er generelt en strålende lagspiller.

Tone Strandman: Bor i Oslo. Utdannelse og mange års erfaring innen varehandelsledelse, blant annet som daglig leder. Kreativ og nøyaktig superplanlegger og organisator.

Tine Kvithyll: Det nyeste tilskuddet i Koala-familien, som ble medeier våren 2020. Bor i Trondheim og driver eget firma hvor hun hjelper bedrifter med markedsføring. Har sønnene Gustav (april 2013) og Georg (april 2017). Tine er ei dyktig, sprudlende og kreativ dame.

 

Vi har til sammen svært allsidig kompetanse og er veldig fornøyde med å jobbe mot et felles mål. Alle har vi et stort og ektefølt engasjement for konseptet Koala barneklær.