Personvern

Personopplysninger

For å handle hos oss, må du legge igjen opplysninger som navn, epost og adresse. Dette er nødvendig for at vi skal kunne gi deg som kunde varene du har bestilt, eller kontakte deg om eventuelle oppdateringer rundt levering. Vi er nødt til å oppbevare disse opplysningene på grunn av sporbarhet i regnskapet, og for å kunne håndtere eventuelle reklamasjoner.

Koala.no verken bytter eller selger noen personopplysninger til tredjepart. Alle våre medarbeidere har taushetsplikt, og du som kunde kan være helt sikker på at vi tar datasikkerheten på alvor. Vi følger også alle lover og regler som gjelder håndtering av personopplysninger.

Benytting av tredjepart

Koala.no benytter seg av enkelte tjenester fra tredjepart som vil få tilgang til deler av personopplysninger som navn og adresse. Koala.no vil ikke benytte seg av tredjepartsleverandører som ikke har de samme strenge og lovpålagte kravene til håndtering av personvernopplysninger.


Posten/Bring:

Brukes av oss for å frakte varene du bestiller

Klarna:

Betalingsløsning som du kan velge ved kjøp i vår nettbutikk. Dersom du velger å benytte deg av Klarna som betalingsmåte, må du registrere deg som bruker hos Klarna i henhold til Klarna sine vilkår. Du må samtykke til at Klarna utfører en kredittsjekk basert på fødselsnummeret ditt. Fødselsnummer er påkrevd for rapportering til ligningsmyndighetene.

Shopify:

Koala.no benytter seg av Shopify som plattform for butikken. Shopify holder til i Canada, opplysningene knyttet til deg som kunte og dine ordre lagres hos Shopify.

Google:

Brukes for å analysere atferd og kjøpsprosesser

Cookies

Koala.no benytter seg av cookies for å gi deg som kunde en bedre kjøpsopplevelse på vår nettside. Her lagres enkelte opplysninger som kjøpshistorikk. Denne funksjonen kan du når som helst skru av i din nettleser, merk deg da at enkelte funksjoner i nettbutikken også kan bli skrudd av.

Dine rettigheter

Du kan når som helst kontakte oss å be om å få vite hvilke personopplysninger vi har om deg. Med unntak av lovpålagte krav innen feks bokføring eller registreringer rundt uoppgjort gjeld, kan du til enhver tid be oss rette eller fjerne opplysninger vi har om deg.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål til oss om personvernerklæring eller data vi har registrert på deg, ta gjerne kontakt med oss på hei@koala.no


Det vil til enhver tid være Koala Barneklær AS som er ansvarlige for personopplysninger som samles inn hos oss. Vi er ansvarlige for å kvalitetssikre våre systemer samt melde inn eventuelle avvik i henhold til lovverket.

Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når data du har lagt inn hos oss behandles, ref personopplysningsloven §19 og personopplysningsloven §18 1. ledd.