Våre merker

BabyLivia

Historien bak merkevaren babyLivia startet da lille Livia ble introdusert for grøt. Stadig forsvant grøt ned langs den lille dobbelthaken, under smekka og inn  til en pysj som måtte skiftes. Hvorfor har ikke smekkene høy hals? tenkte pappaen hennes. Til slutt tok han selv affære, kjørte til den lokale stoffbutikken og etter noen timer med fomling var prototypen klar: en stilig smekke med høy hals! babyLivia er en liten familiebedrift med en mamma som elsker design og en pappa som elsker produkter som gjør livet som småbarnsforeldre enklere. Resultatet er en rekke produkter utformet med fokus på høy kvalitet, design og funksjonalitet.

 

Blafre

Blafre produserer tekstiler, matbokser, drikkeflasker og annet tilbehør som trengs i småbarns hverdag. Dette er herlig norske designvarer som er utviklet for å ha god kvalitet og som skal være trygge å bruke. Blafre er miljøbevisste og følger høye standarder når det kommer til trygg plast og emballasje, samtidig som de fleste tekstilproduktene er merket ØKO-TEX 100, som betyr at de er garantert frie for helseskadelige stoffer. Holdbarhet er også et viktig stikkord for produsenten som til og med selger reservedeler til varer som slites eller mister noe. Deler av organisasjonen som sørger for pakking og sammensetting av Blafres produkter fungerer som en VTA-bedrift som sørger for tilrettelagt arbeid for de som trenger det mest. Deres utenlandske samarbeidspartnere er underlagt strenge krav når det gjelder arbeidsforhold. Blafre er også medlem av Grønt Punkt Norge og har donert deler av sitt overskudd til utdanningsprosjekter i Strømmestiftelsen.

 

Ebbe

Ebbes design er inspirert av det skandinaviske landskapet med sine skoger, hav og enger. Med hjemmehavn i kystbyen Malmö er det særlig maritime tema som går igjen. Deres kolleksjon er enkel, moderne og funksjonell og har en rekke spennende elementer man kan mikses og matches til både gutter og jenter, store eller små.  

Ebbe har også en svært høy fokus på miljø og bærekraft. De har solide systemer for å følge opp at alle som produserer sine plagg har det bra, og får den lønnen de skal ha. De jobber også hele tiden med å finne miljøvennlige materialer så langt det lar seg gjøre. For eksempel bruker de mye økologisk bomull, gjenvunnet plast, bambus og ull i sine klær. Impregneringen til yttertøyet er også miljøvennlig og uten giftstoffer. Hovedmålet til Ebbe er å lage moderne og funksjonelle klær av høy kvalitet, som fremmer en miljømessig bærekraftig utvikling for fremtiden og barna våre.

 

Fresk

Fresk utformer muntre og fargerike produkter for å gjøre livet litt mer lekent for små barn og deres foreldre. Klærne deres produseres i økologisk bomull som er myk og god mot huden, komfortabel og sikrer god passform. Store deler av deres sortiment er GOTS-sertifisert, som stiller store krav til produksjonsprosessen av organiske tekstilfibre. Navnet fresk betyr det samme som frisk og skaper assosiasjoner til en frisk bris,en ny begynnelse og en bærekraftig framtid.

 

FUB

Danske FUB produserer klassiske, komfortable og bærekraftige klær til barn fra 0-12 år. De er kresne på detaljene og alle tekstiler produseres etter høye krav til godt håndverk. Kolleksjonene lages utelukkende i OEKO-TEX sertifisert merinoull og GOTS sertifisert økologisk bomull. Designmessig er FUB forankret i den diskrete nordiske tradisjonen, og designer Anne-Sofie Olrik har vært opptatt av å skape tidløse klær med lang levetid. Hver sesong får de klassiske farger og linjer selskap av nye variasjoner som lager livlige kombinasjoner og sørger for at de stilrene antrekkene alltid får en frisk twist. FUB kombinererer det estetiske med det etiske og er opptatt av bærekraftighet, som for eksempel gjenbruk av klær som er lagd for å vare.

 

Janod

Janod er en fransk produsent av tradisjonelle leker og spill i tre. De har tålt tidens tann ved å tilpasse seg barnas behov fra de oppdager leker for første gang, og kombinert dette med minnene fra foreldrene som har vokst opp med dem. Janod tilbyr fargerike og originale leker for alle barn.

 

Krutter

Designeren bak Krutter, danske Birgitta Sonn, ivrer etter å utfolde seg i barns lekne univers og fremstiller et vidt spekter av stilige, fargerike og artige klær til småbarn. “Krutter” var Birgittas kallenavn da hun var liten og er noe man kalte små og lekne rabbagaster som aldri ville sitte stille. Hun er inspirert av mote fra både 70- og 80-tallet og jobber stadig med å utvikle nye stiluttrykk med gamle referanser. Klærne prydes ofte med dyr og natur og kommer i en vid variasjon av materialer og farger. Krutter har fullt fokus på komfort og jobber målrettet for å gi barna akkurat de plaggene de behøver for å kunne boltre seg fritt og uhemmet på alle slags hverdagseventyr.

 

Little Hedonist

Little Hedonist er en ung nederlandsk produsent som leverer klær som kombinerer topp komfort med stilig design. De leverer kule klær som legges merke til, men har også en mengde basisvarer med enkel og stilren design som passer enhver småbarns-garderobe.  Minimalistisk design, fantastisk passform og råvarer av høy kvalitet er viktige stikkord for deres merkevare. Little Hedonists produkter er også utviklet for å være ekstra holdbare og vare i lang tid, slik at planeten vår kan gjøre det samme. De bruker både organiske og resirkulerte materialer og oppfordrer alle deres kunder og samarbeidspartnere til å være miljøbevisste og velge bærekraftige alternativer.

 

Little Savage

I 2017 startet danske Bettina Foltinger opp merket Little Savage. Little Savage har en filosofi som er å bringe naturen inn til byene,  ved å forhandle naturlig produsert, sertifisert og behagelig helårsull av høy kvalitet med lang holdbarhet - som kan brukes igjen og igjen.

Valg av material har stor påvirkning på miljøet. Ved å velge med omhu kan vi gjøre en forskjell! Hos Little Savage lever de etter dette prinsippet, og produserer biologisk nedbrytbart merinoull uten kjemiske påvirkninger.

Little Savage presenterer et tidløst design som kan brukes året rundt, uten sesongvarer. Konseptet kalles "Slow fashion", og er en bærekraftig tankegang for å bruke hvert enkelt plagg lenger.

 

 

Melton

Melton er dansk design på sitt beste og produserer funksjonelle klær som sørger for at aktive barn kan være komfortable i all slags lek. De er levende opptatt av å levere topp kvalitet og fører kontinuerlig kontroll og testing av sine produkter. Melton inngår ingen kompromisser, men bruker bare de beste materialene for å sikre at passform og farger holder seg over tid og gir barna glede så lenge som mulig. De presenterer nye kolleksjoner to ganger i året og har et rikt utvalg av spennende klær som kan mikses og matches fritt etter fantasien.

 

Mikk-line

Danske Mikk-Line leverer høykvalitets yttertøy med tekniske detaljer for barn i fri bevegelse. Klærne er nøye utviklet for å holde barna komfortable gjennom ulike sesonger, og både design og materialer er tilpasset for å tåle vilter lek i alle værforhold. Mikk-Line beskriver seg selv som ekstreme når det kommer til utvikling av funksjonelle barneklær gjennom 20 år, men har samtidig et mål om at de nøye vurderte detaljene skal være diskret integrerte og ikke merkes i hverdagen. Da skal ethvert plagg bare fungere. Slik kan foreldre føle seg sikre på at barna deres er trygt ivaretatt av kvalitetstekstiler fra en produsent som kjenner skandinaviske værforhold. Dette er dansk design og teknologi som kombinerer det beste av tradisjon og innovasjon.

 

Petit Piao

Petit Piao er et  dansk merke, som ble lansert sensommer 2019. Designet er minimalistiske basisplagg, og er for aldren 0-4 år.

Kvaliteten på klærne er veldig god, slik at de skal vare fra barn til barn. I tillegg er de nydelige fargene like fine på søster og bror.

Petit Piao har miljøet i høysetet. Her er klærne økologiske, OEKO-tex og GOTS sertifisert (trykk på linken her for å lese om hva disse sertifiseringen faktisk betyr).

Pompom

Pom Pom er et dansk merke som lager barnesko som først og fremst er kjent for deres enestående design. Alle produktene deres holder høy kvalitet og er laget av naturlig materiale som sikrer en fantastisk passform. De er bevisst på å alltid gi barna det beste utstyret for ulike forhold og lager sko for alt fra snøstorm i desember til sommersol i juli. Pom Pom leverer alt fra mykt, komfortabelt fottøy for barnet som skal ta sine første skritt til robuste småbarnssko som skal tåle timevis med eventyr på lekeplassen og i skogen. Denne produsenten er svært bevisste på alle tenkelige detaljer som må tilpasses for å ta best mulig vare på små barneføtter.

 

RAP

RAP har i 56 år vært pionerer når det gjelder utvikling av kvalitetssko. De er opprinnelig portugisiske, men har i tillegg et touch av dansk design som gir produktene deres særpreg. Miljøbevissthet står høyt i kurs for RAP som bruker bærekraftige råmaterialer fra lokale leverandører og fyller alle kravene til REACH-reguleringene for bruk av kjemikalier. De jobber også målrettet for å lage sko som tåler mye bruk i mange år og understreker at de får svært få produkter i retur. RAP-sko møter over 30 par hender i produksjonslinjen, alle like viktige for å ivareta detaljene som kreves for å gi hver enkelt sko kvaliteten og kjærligheten de fortjener. RAP ønsker å skape et sterkt bånd mellom tradisjonelt håndverk og fremtidsrettet estetikk, og oppgir i tillegg å være anbefalt av flere fysioterapeuter og sykehus i Skandinavia for å hjelpe små føtter med sine første steg.

 

Soft Gallery

Soft gallery produserer et bredt spekter av nødvendigheter til småbarn med alt fra toalettvesker og sengetøy til luer og badetøy. De leverer organisk og GOTS-sertifisert bomull som møter strenge retningslinjer, uten å gå på kompromiss med den mykhet og komfort som sart barnehud trenger. Hos Soft Gallery kan man finne unike og tidløse hverdagsfavoritter i enkle farger som passer både gutter og jenter og som kan kombineres på ulike måter i ulike sesonger.

 

TØY

TØY er et norsk merke med barneklær som fokuserer på basisklær i kjønnsnøytrale farger. TØY er laget for å vare, slik at klærne kan gå i arv fra det ene barnet til det neste. Brukervennlighet og miljøbevissthet er i høy fokus.

De nøytrale TØY-klærne er tilgjengelige året rundt, uavhengig av sesong og er den perfekte basisgarderoben for barna dine. Gjennom sitt konsept ønsker TØY å bidra til mindre kasting av klær, og økt gjenbruk.

 

Victoria

Spanske Victoria shoes har laget sko helt siden 1915. De produseres på sin egen fabrikk i Spania. Kule sneakers og kanvassko er deres spesialitet, og de bruker ingen kjemikalier og er 100% økologiske. De har fargerike sko som lukter tyggegummi, noe som gjør de ekstra attraktive for barna!

 

Villervalla

Våre svenske venner designer og produserer barneklær for alle barn fra 0-12 år. De synes barn passer i alle regnbuens farger og deres sortiment har klær med passform som passer begge kjønn og som kan mikses og matches fritt etter kundenes egen smak. Klærne deres skal være morsomme, pene, komfortable, holdbare, og ikke minst - til å boltre og leke seg fritt i. Villervalla er også opptatt av en varsom og bærekraftig produksjonsprosess der alle varer skal være uten skadelige kjemikalier, og det meste er sertifisert økologisk og miljøvennlig. De har også strenge krav til sine utenlandske underleverandører når det gjelder arbeidstid og lønninger. Alt dette er viktige forutsetninger for klesprodusenten som ønsker å stå for glede, likestilling, optimisme og inkludering. Dette er fargeglade og lekne klær som er laget først og fremst for at barn skal være barn i dem!